Vakantiewerk

  Titel

  Callcenter medewerker

  (uur)loon n.o.t.k
  Categorie Callcenter
  Social media
  Beschrijving

  Wie zijn wij?

  TTF Contact Centers is een succesvol commercieel contact center en actief voor onder meer telefonie,- internet- en kabelaanbieders, verzekeraars, uitgevers, financiële en charitatieve instellingen. Onlangs werden we in het televisieprogramma 'Het Leukste Bedrijf van Nederland' verkozen tot maandwinnaar!'

  Wij zijn 6 dagen per week geopend en er zijn verschillende shifts tussen 09.00 en 21.30 uur. In het weekend wordt er van 09.30 tot 17.00 gewerkt.

  Wat doet een call agent?
  Als call agent geef je uitvoering aan de telemarketing campagnes van onze opdrachtgevers. Je hebt telefonisch contact met de bestaande en potentiële klanten van onze opdrachtgevers. Werken doe je in een voornamelijk jong en dynamisch team.

  Hoe wordt een agent begeleid?
  Vanaf het moment dat je als agent wordt aangenomen wordt je begeleid binnen TTF. Dit begint al met een uitgebreide introductie. Daarna loop je mee met collega’s om je klaar te stomen voor het zelfstandige werk. Wanneer je zelfstandig aan het werk bent wordt je bijgestaan door coaches en supervisors. Er is altijd ruimte vragen te stellen en advies in te winnen.

  Wij bieden jou:
  · Flexibele werktijden (ook voor moeders)
  · Interessante bonussen naast je vaste salaris
  · Zowel part-time als full-time dienstverband
  · Gratis rijlessen
  · Werk je graag in de avonden of op zaterdag? Geen probleem!
  · Breed aanbod van leuke campagnes
  · Half jaar werken voor onze vestiging op Curaçao
  · Gegarandeerd altijd werk!
  Herken jij jezelf in dit profiel?
  Flexibel inzetbaar; positieve werkhouding; commerciële instelling; communicatief sterk ontwikkeld; zelfstandig en competitief ingesteld; teamspirit en representatief; stressbestendig en een absolute drang om te scoren! Callcenter werkervaring is een pré.

  Contact details

  The Talent Factory

  Bo Struijk

  06-42732510

  [email protected]

  Bedrijfsomschrijving
  Profiel kandidaat
  Datum 08-07-09
  Website http://www.callagent.nl

  Fotos

  Gegevens adverteerder

  Adres

  Woonplaats

  Provincie

  Bekeken

  153

  Contact

  Stuur mij meer informatie

  mv

  annuleren

  Link naar vacature

  Is dit wel betrouwbaar?

  Vakantiewerkspot.nl is een vrij toegankelijke website: iedereen kan hier een advertentie plaatsen. Neem daarom altijd even de moeite om te controleren of er een klacht over deze adverteerder is binnengekomen. Daarnaast is het verstandig om de reputatie van een adverteerder met een zoekmachine te controleren.