Vakantiewerk

  Titel

  Callcenter personeel gezocht!!!

  (uur)loon n.o.t.k
  Categorie Callcenter
  Social media
  Beschrijving

  Bedrijfomschrijving

  De Talent Factory Groep is een dynamische en snelgroeiende onderneming in hartje Rotterdam en Zoetermeer en bestaat uit TTF Contact Centers, TTF Training & Opleiding en TTF Credit Management. De bedrijfscultuur is jong en informeel met veel ruimte voor eigen initiatief. Vanuit onze kantoren werken onze ruim 600 medewerkers aan uiteenlopende opdrachten voor een groot aantal klanten. Wegens de snelle groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar gedreven callagents, die ons team willen komen versterken.

  Werkzaamheden

  Wegens snelle groei is het leukste callcenter van Rotterdam en Zoetermeer continue op zoek naar gemotiveerde en commerciële mensen voor de functie van callcenter medewerker. In deze functie geef je uitvoering aan de projecten van onze opdrachtgevers. Je hebt telefonisch contact met bestaande en potentiële klanten. Wij zijn 6 dagen per week geopend en er zijn verschillende diensten tussen 09.00 en 13:00, 13:00 – 17:00 en 17:00 - 21.30 uur. Op zaterdag wordt er van 09.30 tot 16.00 gewerkt. Je dient minimaal 16 uur (4 diensten) per week beschikbaar te zijn waarvan twee avonden of een avond en de zaterdag. Daarnaast dien je goed Nederlands te spreken.

  · een bijzonder gezellige werksfeer
  · flexibele werktijden (ook voor moeders)
  · een vast salaris met interessante bonussen
  · afwisselende campagnes
  · gratis rijlessen!

  Ideale kandidaat

  · Flexibel inzetbaar;
  · positieve werkhouding;
  · commerciële instelling;
  · communicatief sterk; zelfstandig en competitief ingesteld;
  · teamspirit en representatief;
  · stressbestendig
  · een absolute drang om te scoren!

  Contactgegevens

  The talentfactory

  www.callagent.nl

  [email protected]

  0641347351

  Bedrijfsomschrijving
  Profiel kandidaat
  Datum 16-06-08

  Fotos

  Gegevens adverteerder

  Adres

  Woonplaats

  Provincie

  Bekeken

  128

  Contact

  Stuur mij meer informatie

  mv

  annuleren

  Link naar vacature

  Is dit wel betrouwbaar?

  Vakantiewerkspot.nl is een vrij toegankelijke website: iedereen kan hier een advertentie plaatsen. Neem daarom altijd even de moeite om te controleren of er een klacht over deze adverteerder is binnengekomen. Daarnaast is het verstandig om de reputatie van een adverteerder met een zoekmachine te controleren.