Vakantiewerk

  Titel

  callcenter bijbanen en vakantiewerk

  (uur)loon n.o.t.k
  Categorie Callcenter
  Social media
  Beschrijving

  Studenten-Toppers bemiddelt enthousiaste en gemotiveerde jongeren naar een bijbaan of vakantiewerk in Utrecht en omgeving. Niet als uitzendbureau, maar als tussenpersoon.
  Wij vinden het belangijk om goed contact te hebben met scholieren en studenten, daarom hebben we naast onze vacaturesite ook een inloopwinkel aan de voorstraat 34 in utrecht. Hier hebben we een lekker muziekje aan, hangen onze vacatures en kun je direct solliciteren of je inschrijven.

  Er komen dagelijks nieuwe vacatures bij en we zijn nu dagelijks voor jou op zoek naar callcenter bijbanen. Dus ben je op zoek, stuur ons even een mailtje met je naam, geboortedatum en woonplaats, we nemen dan snel contact met je op over de mogelijkheden. Geef ook even aan wat voor werk je wilt doen.

  Mail ons op [email protected]

  Groetjes!

  Bedrijfsomschrijving
  Profiel kandidaat
  Datum 12-06-09
  Website http://[email protected]

  Fotos

  Gegevens adverteerder

  Adres

  Woonplaats

  Provincie

  Bekeken

  175

  Contact

  Stuur mij meer informatie

  mv

  annuleren

  Link naar vacature

  Is dit wel betrouwbaar?

  Vakantiewerkspot.nl is een vrij toegankelijke website: iedereen kan hier een advertentie plaatsen. Neem daarom altijd even de moeite om te controleren of er een klacht over deze adverteerder is binnengekomen. Daarnaast is het verstandig om de reputatie van een adverteerder met een zoekmachine te controleren.